Sunday, February 18, 2007

İlahi adalet tecelli edecek


NİHAT ÖZDEMİR İDDAALI

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili ve Basın Sözcüsü Nihat Özdemir, Sakaryaspor maçı sonrasında yaptığı değerlendirmede, ''Bu yıl ilahi adaletin tecelli edeceğine inanıyoruz'' dedi.

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Nihat Özdemir, ligin ikinci yarısında tüm takımların farklı hedefler doğrultusunda farklı performanslar ortaya koyduğunu kaydederek, ''Biz puan farkıyla ilgilenmiyoruz. 7 olmuş, 4 olmuş, 1 olmuş, bu tip işlere girmiyoruz. Bu tip işlere girmek, kötü olan takımları motiveye yarar. Biz bu yıl ilahi adaletin tecelli edeceğine inanıyoruz'' diye konuştu.

Sakaryaspor maçının ikinci yarısında oyundan çıkan Alex'i, kulüp başkanı Aziz Yıldırım dahil tüm yönetim kurulu üyelerinin ayakta alkışladıklarını ifade eden Özdemir, Brezilyalı futbolcunun transferiyle ilgili bir sıkıntı yaşamadıklarını kaydetti.

Özdemir, ''Alex'imizi seviyoruz. Onunla mutlu sona ulaşacağız. Alex'in transferiyle ilgili Fenerbahçe'nin yaşadığı bir sıkıntı yok. Sezon sonuna kadar bizimle sözleşmesi var. O da diğer futbolcu arkadaşları gibi şampiyonluk için mücadele veriyor'' dedi.

Özdemir, Fenerbahçe Kulübü olarak her zaman kendilerine yönelik açıklamalara karşı savunma yaptıklarını ifade ederek, son olarak Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'a yönelik yaptıkları açıklamaların nedeninin de Canaydın'ın Fenerbahçe hakkındaki beyanatları olduğunu sözlerine ekledi.

No comments: